Това коментира бившият психолог на затвора в Казичене Калин ГайтанджиевЦенностите изтъняват,

...
Това коментира бившият психолог на затвора в Казичене Калин ГайтанджиевЦенностите изтъняват,
Коментари Харесай

Дрогирани и пияни младежи на пътя, защото ценностите изтъняват

Това коментира бившият психолог на пандиза в Казичене Калин Гайтанджиев

Ценностите изтъняват, а когато сме арогантни, цинични, демонстративни, не зачитаме правото на живот на другия, се качваме зад кормилото под влияние на алкохол или дрога. Това съобщи за " На фокус " по   бившият психолог на пандиза в Казичене и някогашен учебен терапевт Калин Гайтанджиев.

По думите му деца в 5-6 клас деца стартират с марихуана, тъй като им е забавно. " Метаамфетамините са елементарно налични и евтини. Отношението към зависимостите е комплицирана поведенческа просвета. Животът престава да бъде полезност, значимо е да покажем, че сме смели и непукисти и се качваме в колата, с цел да се състезаваме ", счита психологът.

По думите му отношението към полезностите е основно. " Семейството е отговорно за хаоса, само че и самата страна има виновност. Унижението е една екзистенциална контузия, която кара да търсим разтуха. Комплекс от аргументи води до взаимозависимост. Тийнейджър става подвластен, с цел да обслужи някой от околните си - да вземем за пример да покаже на майка си, която е завладяваща, че може да е независим ", изясни той.

Според него в учебното заведение доминира тревогата. " Родителите я предават на децата си ", разкри Гайтанджиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР